Pablo Cardona speelt de Marbella-competitie met een nieuwe partner.

Dit jaar is het Premier Padel-seizoen een van de meest competitieve tot nu toe, waarbij de punten een cruciale rol spelen voor de spelers. Tijdens de korte pauze hebben verschillende koppels ervoor gekozen om deel te nemen aan FIP-toernooien om waardevolle rankingpunten te verzamelen voor de aankomende uitdagingen. De laatste aankondiging is dat Pablo Cardona en Javier Leal aan de competitie zullen deelnemen.

Na het toernooi in Parijs volgt een paar weken pauze van de Premier Padel, en in die tijd trekt het FIP Platinum-toernooi in Marbella de wereldtop aan. Het evenement, dat plaatsvindt van 14 tot 19 oktober, biedt 250 punten voor de winnaars – een puntentotaal net onder Premier Padel, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor koppels die hoger op de ranglijst willen komen.

De deelnemers zoals Javier Garrido en Lucas Bergamini, Alejandro Ruiz en Alejandro Arroyo, Valentino Libaak en Fernando Belasteguín, Juan Tello en Inigo Jofre, evenals Mike Yanguas en Juanlu Esbri, die allemaal punten najagen in Marbella.

Nu is bevestigd dat ook Pablo Cardona en Javier Leal zullen deelnemen aan het toernooi.